Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group AB: Proact och Conoa belönas med fyra utmärkelser under NetApp Sweden awards

14:00 / 10 March 2022 Proact Press release

Ännu en gång har Proacts position som Europas ledande oberoende datacenter- och molntjänstleverantör bekräftats genom att bolaget och dess dotterbolag Conoa häromdagen tog hem fyra av sex utmärkelser vid NetApps årliga Partner Awards.

Proact vann i kategorierna: Årets säljare, Årets säljstöd och Årets partner, samtidigt som Årets affär vanns av Proacts dotterbolag Conoa. Utmärkelserna lyfter fram både personer och företag för deras enastående prestationer inom försäljning av produkter och lösningar från NetApp.

Proact har under 25 år levererat NetApp-lösningar med tillhörande support- och konsulttjänster och certifierad teknikexpertis inom hela NetApps produktportfölj. Partnerskapet med NetApp har varit bidragande i att ytterligare stärka Proacts portfölj, där ett exempel är Proacts multicloud-erbjudande. Proacts certifierade konsult- och supportpersonal har också upprepade gånger uppmärksammats av NetApp för sin utmärkta kundsupport i hela Europa.

- Det är ett nöje för oss att utnämna Proact som vinnare av dessa fyra priser. Deras framgång med att implementera vår teknik och stödja våra gemensamma kunder vittnar om ett varaktigt partnerskap och vi är tacksamma över att ha Proact som en framstående partner till vår nordiska verksamhet, säger Martin Wallin, Country Manager Sweden, NetApp.

- Vi är hedrade över att bli uppmärksammade av NetApp för vårt arbete och engagemang kring deras teknik och vi ser fram emot att ytterligare dra nytta av vårt framgångsrika partnerskap till förmån för både nuvarande och framtida kunder. Under vårt partnerskap har vi kunnat hjälpa våra kunder att nå sina mål med NetApp-lösningar och dessa utmärkelser gör oss verkligen ännu mer engagerade, säger Lena Eskilsson, VD för Proact IT Sweden AB.

Om Proact

Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 000 anställda med verksamhet i 15 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/