Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group AB: Proact Managed Container Platform får status som Certified Kubernetes®

08:00 / 4 October 2022 Proact Press release

Bara månader efter lanseringen har Proacts Managed Container Platform (PMCP) fått status som Certified Kubernetes. Denna certifiering har endast beviljats 50 andra plattformar runt om i världen. Certifieringen bekräftar plattformens interoperabilitet och flexibilitet. 

För att bli certifierad testades plattformen för dess förmåga att ge kunderna fördelar som hänför sig till kategorierna: konsekvent upplevelse, uppdateringar i rätt tid samt anpassningsbarhet. Som en del av sitt program Certified Kubernetes Conformance definierar Cloud Native Computing Foundation (CNCF) de tekniska förutsättningar som krävs för att säkerställa att dessa fördelar kan uppnås. Att uppfylla kraven bekräftar att kunder som använder Proacts Managed Container Platform kan vara säker på en sömlös användarupplevelse när de flyttar mellan Kubernetes-installationer.

- Som CNCF-medlem och engagerad inom Kubernetes-, Cloud Native- och Linux-communityn var det från början självklart att vi skulle ansöka om en Kubernetes-certifiering av vår containerplattform. Öppenhet är mycket viktigt för oss - både vad gäller teknologi och kundrelationer. Det tycker jag att Proact Managed Container Platform återspeglar, säger Kenneth Albinsson, CTO och medgrundare av Conoa.

- Vår plattform är idealisk för organisationer som vill prova containrar för första gången eller som redan har tagit de första stegen för att bli "cloud native", tillägger Per Sedihn, CTO på Proact. Med den här certifieringen kan våra kunder vara säkra på att plattformen kommer att tillgodose deras behov även när dessa med tiden utvecklas och förändras.

Om Proact

Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 000 anställda med verksamhet i 13 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Om Kubernetes
Kubernetes® is a registered trademark of The Linux Foundation in the United States and other countries and is used pursuant to a license from The Linux Foundation.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/