Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group AB: Proact utses till årets Karriärföretag 2022 för goda utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling

14:00 / 15 November 2021 Proact Press release

Årets Karriärföretag är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger. Cirka 1 000 företag och myndigheter är med i urvalet inför 2022. Proact är en av runt 100 arbetsgivare som tilldelas utmärkelsen Karriärföretag 2022.

Juryn motivering för Proact var:

- Proact utför ett utmärkt employer branding-arbete genom att erbjuda sina medarbetare goda utvecklings­möjlig­heter inom företaget. Med en tydlig vision om att bli världsledande inom sin bransch satsar de allt på sina medarbetare för att uppnå högsta möjliga kompetens.

Proact arbetar för att attrahera Sveriges unga talanger genom olika kompetensutvecklingsprogram med nya tekniker, arbetssätt och deras egna Proact Academy. Vi ser många initiativ vilket indikerar på att Proact är trygg arbetsgivare.

- Vi är mycket stolta över att Karriärföretagen uppmärksammar vårt arbete och engagemang för vår personal. Vi har under många år arbetat aktivt med utbildning, den personliga utvecklingen och att skapa en speciell Proact-anda, något som visar sig i vår låga personalomsättning samt antalet "återvändare". Utmärkelsen Årets Karriärföretag 2022 är ytterligare en bekräftelse på att detta arbete har lönat sig och att det är något vi ska fortsätta med, säger Carina Dahl, personalchef på Proact IT Sweden AB.

Utmärkelsen Karriärföretag har delats ut sedan 2011 och syftar till att vägleda unga talanger till en bra start på karriären. Samtliga arbetsgivare i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag, men man måste leva upp till vissa grundkriterier och passera genom en urvalsprocess. I det sista steget sammanträder en jury och utser tillsammans de främsta arbetsgivarna som blir kommande års Karriärföretag.

Om Proact

Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 000 anställda med verksamhet i 15 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/