Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group AB: Proact utökar partnerskapet med Dell Technologies

08:00 / 24 March 2020 Proact Press release

Proact har uppnått komplett certifiering från Dell Technologies som specialister på produktfamiljen VxRail. Proact kan nu som enda partner till Dell Technologies i Norden erbjuda komplett leverans av VxRail, från lösningsdesign, installation och driftsättning till support och underhåll.

VxRail från Dell Technologies är en lösning för hyperkonvergerad infrastruktur, en lösning där flera datacenter-funktioner finns samlade i en kompakt enhet. Den nya certifieringen är ett kvitto på Proacts kompetens inom moderna datacenter-lösningar och förstärker ett redan starkt samarbete med Dell Technologies. Proact har under en längre tid och på flera marknader i Europa varit aktiv som Titanium-partner (den högsta nivån) till Dell Technologies inom server och lagring.

- Det är naturligt att bygga vidare på vårt partnerskap med Dell Technologies och erbjuda spetskompetens inom hyperkonvergerad infrastruktur. Proacts lösningsarkitekter och konsulter har lång erfarenhet inom området och med en heltäckande certifiering för Dells toppmoderna plattform står vi väl rustade att möta den växande efterfrågan vi ser, säger Lena Eskilsson, VD för Proact IT Sweden AB.

Hyperkonvergerade system blir en allt mer populär lösning, inte minst bland offentliga verksamheter i Sverige. De gör det möjligt att ersätta många fysiska servrar, lagrings- och nätverksenheter med integrerade och optimerade komponenter. De kan på så sätt spara utrymme och energi, erbjuda högre säkerhet och underlätta driften.

- Vi ser en stark trend mot hyperkonvergerad infrastruktur och därför är det särskilt glädjande att vi tillsammans med Proact och deras certifierade specialister ytterligare kan höja vår leverans- och supportförmåga för VxRail. Vi har ett fantastiskt erbjudande som ger nya möjligheter för våra gemensamma kunder, säger Jakob Ödman, Senior Channel Manager på Dell Technologies.

Om Proact

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster skapar Proact verksamhetsnytta som hjälper företag och myndigheter att minska risken och sänka kostnaderna, samtidigt som det ökar rörligheten, produktiviteten och effektiviteten. Vi har genomfört över 5 000 framgångsrika projekt världen över, har mer än 3 500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 000 anställda och har verksamhet i 13 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Om Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE:DELL) hjälper organisationer och enskilda att bygga sin digitala framtid och förändra hur de arbetar, hur de lever - och hur de leker. Företaget erbjuder marknadens bredaste och mest innovativa portfölj av tjänster och produkter för den datadrivna eran.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/