Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact vinner utmärkelse som partner inom datacenter

08:00 / 25 June 2015 Proact Press release

Proact har fått en ny bekräftelse för sin ledande position som integratör inom datacenter och som leverantör av molntjänster genom att ha utnämnts till årets FlexPod-partner av NetApp. Priset togs emot av Proacts vd Martin Ödman vid 2015 NetApp EMEA Partner Excellence Awards i Warszawa.

Utmärkelsen som årets partner är ett kvitto på att Proact lyckats i sin satsning på NetApps lösningar för datacenter med konvergerad infrastruktur. Genom att kombinera lagringssystem från NetApp med servrar och switchar från Cisco i en enhetlig, flexibel arkitektur kan Proact korta ned ledtider och minska riskerna vid driftsättning, samt bidra till lägre totala IT-kostnader.

Allt sedan 2010 då FlexPod först lanserades har Proact framgångsrikt installerat denna typ av lösningar över hela Europa för kunder inom en rad branscher, bland andra
A. Schulman och Movir i Nederländerna, OneSubsea i Norge och SMÅA samt VIDA i Sverige.

- Vi är mycket stolta över att NetApp uppmärksammar vårt arbete med och engagemang för deras datacenterlösningar och ser fram ett fortsatt framgångsrikt samarbete till nytta både för nuvarande och framtida kunder. I takt med att arkitekturen utvecklas bygger vi vidare på Proacts kunnande för att utforma och driftsätta datacenterlösningar som är optimerade för varje kund och varje applikation, säger Martin Ödman, vd på Proact.

NetApp Partner Excellence Awards tilldelas partnerföretag som gör insatser utöver det vanliga för sina kunder och som framgångsrikt genomfört projekt på den högsta nivån. Partnerföretagen bedöms efter deras försäljning, tillväxt och investeringar i NetApp-utbildning.

- Detta är ett välförtjänt pris till en av Europas främsta aktörer inom konvergerad infrastruktur. Proact har mycket att tillföra såväl befintliga som tilltänkta kunder i form av rådgivning, implementering, support och genom deras breda närvaro över EMEA-regionen. Det har givit resultat i form av hög kundnöjdhet och viktiga bidrag till våra gemensamma affärer, säger Thomas Ehrlich, VP Global Accounts & Pathway Ecosystem EMEA. 

Om Proact

Proact är Europas ledande fristående integratör inom integrerade system (datalagring, servrar och nätverk) och privata molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av ett datacenter såsom lagring, servrar, säkerhet och nätverksfunktioner. Därutöver hanterar Proact 70 petabyte information via molntjänsteverksamhet. Hittills har Proact genomfört fler än 3 500 framgångsrika projekt över hela världen.

Proact-koncernen har fler än 660 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/