Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact förnyar avtal om IT-infrastruktur i molnet med Symbrio

09:00 / 17 February 2015 Proact Press release

Mjukvaruföretaget Symbrio utökar nu sitt samarbete med Proact om IT-infrastruktur i molnet. Det nya avtalet mellan företagen innebär större flexibilitet i leveransen till Symbrio.

Symbrio är ett Stockholmsbaserat mjukvaruföretag med drygt 30 medarbetare som är specialiserat på utveckling av inköps- och fakturahanteringssystem. Sedan flera år tillhandahåller Proact IT-infrastrukturen åt Symbrio och levererar central datorkraft, lagring och backup genom en privat molntjänst.

Samarbetet utökas nu genom ett förnyat, treårigt avtal där Proact erbjuder en ännu mer flexibel leverans, anpassad till Symbrios affärsmodell och som lätt kan skalas upp. Det blir en mycket kostnadseffektiv lösning, kombinerat med samma höga nivå för tillgänglighet, säkerhet och prestanda som Proact Managed Cloud Services erbjuder alla kunder.

- IT står för en stor del av våra kostnader och vi strävar ständigt efter att utveckla våra rutiner och processer för att arbeta så effektivt som möjligt. Därför är det naturligt att vi nu går vidare med Proact som leverantör av vår IT-infrastruktur. Vi är mycket nöjda med deras tjänster och har även en värdefull dialog - Proact är lika angelägna som vi om att ständigt hitta förbättringar, säger Johan Ouchterlony, vd på Symbrio.

Proacts lösning för Symbrio är en virtualiserad IT-miljö som bland annat omfattar servrar, ett lagringskluster med backup och lastbalanserare. Utrustningen kommer från Cisco, NetApp och Kemp.

- Vi är stolta att Symbrio har gett oss ett förnyat förtroende. Proact satsar hårt på att vidareutveckla våra molntjänster. Vi vässar vårt erbjudande med marknadsledande flexibilitet och kundanpassad leverans för att möta den ökande konkurrensen på marknaden, säger Lena Eskilsson, regionchef på Proact. 

Om Proact

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datalagring och molnlösningar. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt, framförallt, leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av datalagring såsom virtualisering, nätverksfunktioner och säkerhet - med över 3 500 framgångsrika projekt i ryggen och stora mängder information som hanteras i Proacts datacenter.

Proact koncernen har fler än 660 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/