Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact etablerar sig i USA

08:00 / 8 January 2015 Proact Press release

Proact kommer från och med den 8 januari i år att bedriva verksamhet i USA. Etableringen kommer att göras som en "green-field", initialt kommer ett team med gedigen teknikkompetens att anställas i Chicago. Verksamheten i USA kommer inledningsvis att tillhöra "Business Unit Nordics".

− Jag är mycket nöjd med att vi nu har skapat den struktur som vi finner bäst lämplig för en verksamhetsetablering i USA. Den främsta anledningen till etableringen är att tillgodose befintliga kunders behov av att ha Proact som partner även i USA.

På sikt ser jag även goda möjligheter till att bearbeta nya potentiella kunder på denna marknad, säger Martin Ödman, VD Proact IT Group.

− Tack vare att vi nu finns etablerade i USA har vi kunnat genomföra den första affären med en av våra större internationella kunder. Vi ser redan nu ytterligare affärsmöjligheter, säger Mika Nyholm, ansvarig för verksamheten i USA.

Målsättningen är att verksamheten i USA från och med i år skall bidra positivt både till koncernens intäkter och resultat.

Om Proact

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datalagring och molnlösningar. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt, framförallt, leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av datalagring såsom virtualisering, nätverksfunktioner och säkerhet - med över 3 500 framgångsrika projekt i ryggen och stora mängder information som hanteras i Proacts datacenter.

Proact koncernen har fler än 660 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/