Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact framtidssäkrar Forsman & Bodenfors IT-infrastruktur

09:00 / 4 March 2014 Proact Press release

Proact levererar en ny IT-infrastruktur till reklambyrån Forsman & Bodenfors. Lösningen omfattar en ny lagringsmiljö, en serverstruktur som svarar till både befintliga och framtida datalagringsbehov samt ger Forsman & Bodenfors den flexibilitet i IT-miljön som kärnvärksamheten kräver. I avtalet med Forsman&Bodenfors levererar Proact även lokal support.

Forsman & Bodenfors (F&B) är en av Sveriges största reklambyråer med kontor i både Stockholm och Göteborg. Reklambyrån har prisats både nationellt och internationellt för deras arbete med flera av Sveriges största varumärken och står bland annat bakom de populära reklamfilmerna med Jean-Claude van Damme och Zlatan Ibrahimovic.

F&B arbetar mycket med tunga filer i form av film och bilder, något som skapar stora, svårhanterliga och växande datamängder.

- Vi fastnade för ett framtidssäkrat upplägg som innefattade en lagringslösning, optimerad backup och virtualisering av servrar. Där kom Proacts specialister in med sin kunskap, säger Piero Giobbi, IT-chef på Forsman & Bodenfors.

I Proacts lösning ingår primär- och backup-lagring samt både fysiska och virtuella servrar. Lösningen är skalbar och kan enkelt byggas ut i takt med att behoven växer. Lagringslösningen ger även en enkel och snabb backup-hantering genom att ta så kallade "ögonblicksbilder" av lagrad data och endast lagra förändringringen, inte en full kopia. I avtalet ingår även lokal support från Proact.

­- Forsman & Bodenfors har unika utmaningar när det kommer till datalagring. F&B måste ha sin kritiska data säkrad för att fortsätta växa som byrå. Det är därför otroligt spännande för Proact att få vara med på denna resa och samtidigt se hur F&B värdesätter våra specialister och vår lokala support, säger Dan Mårtensson, regionchef på Proact.

Om Proact

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datalagring och molnlösningar. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt, framförallt, leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.
Proacts lösningar täcker alla delar av datalagring såsom virtualisering, nätverksfunktioner och säkerhet - med över 3 500 framgångsrika projekt i ryggen och stora mängder information som hanteras i Proacts datacenter.
Proactkoncernen har drygt 640 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tjeckien. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.
Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/