Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact får Ciscos högsta certifiering inom datacenter

10:00 / 14 August 2013 Proact Press release

Proacts satsning på datacenter fortsätter. Som en av få svenska aktörer har man blivit certifierade med Advanced Data Center Architecture Specialization och får därmed sälja hela Ciscos datacenterportfölj.

Proact Sverige har efter omfattande utbildningar och tester för både tekniker och säljare blivit fullt certifierade, som en av få aktörer i Sverige, att sälja hela Ciscos datacenterportfölj med bland annat servrar och switchar.

- Vi har hårda krav på våra partners och därför tycker vi att det är kul att Proact, som är en viktig partner för oss, visar att de är beredda att satsa och att de gillar vad vi på Cisco vill göra inom datacenter. Proact har visat att de har den rätta kompetensen för att driva vår datacenterstrategi, säger Greger Jerlehagen, datacenteransvarig på Cisco.

Proact och Cisco har ett långt och strategiskt partnerskap och inom datacenter hade Proact sedan tidigare certifiering på delar Ciscos portfölj. Tack var den nya utbildningsnivån och certifieringen kan samarbetet fördjupas ytterligare.

- Vi satsar stort på datacenter och att bli certifierade och få sälja hela Ciscos portfölj är en viktig del i den satsningen. Att satsa på att få den nya certifieringen var ett självklart val för oss och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder hela sortimentet, säger Lena Eskilsson, vice vd på Proact.


För mer information: Lena Eskilsson, Vice Vd, Proact IT Sweden AB Tel: +46 733 566 701, e-post: lena.eskilsson@proact.se Greger Jerlehagen, Datacenteransvarig, Cisco Tel: +46 70 605 92 13, e-post: greger@cisco.com

Om Proact Proact är Europas ledande fristående integratör inom datalagring och molnlösningar. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt, framförallt, leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster. Proacts lösningar täcker alla delar av datalagring såsom virtualisering, nätverksfunktioner och säkerhet - med över 3 500 framgångsrika projekt i ryggen och stora mängder information som hanteras i Proacts datacenter. Proactkoncernen har drygt 640 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tjeckien. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/proact-it-group/r/proact-far-ciscos-hogsta-certifiering-inom-datacenter,c9450903

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/299/9450903/149339.pdf

Show as PDF