Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact får priset "Deal of the Year" från NetApp

09:31 / 18 July 2013 Proact Press release

Proact har prisas dubbelt upp av NetApp. Proact har blivit tilldelade för både "Deal of the year" och "Partner of the year" vid en pristudelning i centrala Stockholm.

Proact vann NetApps "Deal of the Year" för affärerna med ett stort svenskt telekomföretag som implementerat NetApp-lösningar för lagring och backup med Proact.

- Vårt samarbete och vår relation med både kund och NetApp fungerar väldigt bra och det är självklart hedrande för oss att vårt arbete belönas med "Deal of the Year". Affären är ett spännande uppdrag med leverans till åtta utvecklingscentra runt om i världen. Priset är ett kvitto på vårt goda arbete och en boost för oss att fortsätta att utveckla den här affären vidare, säger Lena Eskilsson, vice vd på Proact.

På prisutdelningen i centrala Stockholm fick Proact även ta emot priset "Partner of the Year" som NetApps största partner i Sverige. Det tack vare Proacts starka position på marknaden och mängden gemensamma affärer som görs med NetApp på de stora svenska kunderna.

- Vi har ett både långt och framgångsrikt samarbete med NetApp i Sverige. Utmärkelserna är ett fint kvitto på vår relation och den NetApp-kompetens som finns på Proact. NetApp-portföljen är stark och lösningarna är, och kommer att fortsätta vara, något som våra kunder eftertraktar, säger Lena Eskilsson.


För mer information: Lena Eskilsson, vice vd, Proact Sweden AB Tel: +46 (0)733 566 701, e-post: lena.eskilsson@proact.se

Om Proact Proact är Europas ledande fristående integratör inom datalagring och molnlösningar. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt, framförallt, leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster. Proacts lösningar täcker alla delar av datalagring såsom virtualisering, nätverksfunktioner och säkerhet - med över 3 500 framgångsrika projekt i ryggen och stora mängder information som hanteras i Proacts datacenter. Proactkoncernen har drygt 640 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tjeckien. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/proact-it-group/r/proact-far-priset--deal-of-the-year--fran-netapp,c9441583

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/299/9441583/143709.pdf

Show as PDF