Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact får innovationspris från NetApp

09:02 / 17 September 2012 Proact Press release

Proact IT Group har av NetApp blivit utnämnd till den mest innovative tjänsteleverantören i EMEA-regionen. NetApps Service Provider Innovation Award delades ut vid företagets EMEA Partner Summit 2012 den 14 juni i Haag.

NetApps Service Provider Innovation Award delades ut till Proacts VD Olof Sand av Julie Parrish, Senior Vice President för Global Partner Sales hos NetApp. Proact fick priset tack vare sin ledande position som lagringsintegratör och molntjänstleverantör i EMEA-regionen. Genom att leverera nya lösningar såsom Data Protection och molntjänster med NetApp Agile Data Infrastructure som plattform visar Proact på ett föredömligt sätt hur ett partnerföretag kan använda NetApp-portföljen för att driva innovation och snabbt lansera nya lösningar. Ett framstående exempel kopplat till detta är Probox, en säker fildelningstjänst som motsvarar företagens regelverk.

"Vi har gjort stora investeringar i vår roll som tjänsteleverantör och denna bekräftelse från NetApp betyder mycket för oss. Innovation är tätt kopplat till hur vi jobbar då vårt kundfokus driver oss till att ligga i framkant i allt vi gör för att kunna erbjuda de bästa lösningarna till våra kunder. Detta innefattar också en stark relation till våra ledande partners. NetApp-portföljen är stark och adresserar många av de utmaningar våra kunder står inför inom lagring och backup. Vi har ett bra momentum i regionen som vi kommer bygga vidare på och vi är säkra på att NetApps lösningar kommer att spela en viktig roll i vår framtida utveckling, säger Olof Sand, VD, Proact IT Group.

"Våra partners är avgörande för vår globala verksamhet och Proact särskiljer sig definitivt som en viktig bidragsgivare till vårt EMEA-partnernätverk och de är en välförtjänt vinnare av vårt Service Provider Innovation Award. NetApp letar alltid efter nya sätt att öka vår räckvidd i EMEA-regionen. Proact har verkligen levererat gällande detta på ett imponerande sätt genom att agera på möjligheter i marknaden med en oöverträffad entusiasm och kompetens. Deras innovativa tjänsteutbud och deras driv i kundleveransen är en sann konkurrensfördel. Detta är även i linje med hur på NetApp tänker, säger Thomas Ehrlich, NetApp Vice President Channels, SIs och Alliances EMEA.


För mer  information: Jakob Høholdt, Vice President, Proact IT Group Tel: +45 22 10 52 11, e-mail jakob.hoholdt@proact.eu Olof Sand, VD, Proact IT Group Tel: +46 733 56 66 82, e-mail: olof.sand@proact.eu

Om Proact Proact är specialist på lagring och arkivering samt att säkerställa stora volymer av affärskritisk information. Som en fristående integratör levererar Proact system samt support- och konsulttjänster inom sitt fokusområde lagring och arkivering. Proactkoncernen har mer än 660 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tjeckien. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se (http://media.ne.cision.com/l/hnvdvmji/www.proact.se/)Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/proact-it-group/r/proact-far-innovationspris-fran-netapp,c9305645