Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Utmärkelse från EMC till Proact in Norge för betydande tillväxt

11:30 / 10 February 2012 Proact Press release

10 februari 2012: Efter att ha levererat 300 procent tillväxt under 2011 av EMC: s backup/recovery-tjänster utsågs Proact till årets partner i segmentet. Priset gavs för att uppmärksamma en insats som EMC beskriver som extraordinär och formidabel.

Proact har sedan starten 1994 haft ett tätt samarbete med EMC, och har högsta certifieringsstatus på företagets teknologier. Från de fyra största städerna i Norge levererar Proact tjänster, produkter, rådgivning, support, drift och utbildning på EMC anpassade till verksamheter av olika storlekar för att tillgodose behovet av informationshantering.

- Proact har levererat unika resultat. De tredubblade omsättningen och ökade kompetensen på den norska marknaden betydligt. Detta både genom egen certifiering och genom att bedriva utbildning för många kunder, säger EMC:s verkställande direktör, Jul Johansen.

- Priset är nyinrättat i år och skapades för att hitta ett sätt att hedra Proact för deras insatser, säger Johansen.

- Vi har mer än 20 konsulter och supportspecialister som sammanlagt har över 200 års erfarenhet av maskin- och mjukvara från EMC. Även om vi mäter oss själva först och främst för effektiva och säkra kundleveranser är det givetvis roligt att hedras av våra leverantörer, säger Erik Pedersen, verkställande direktör för Proact i Norge.

Proact är det enda företag i Norge som kan leverera full dygnet-runt-service på EMC:s Data Domain-serie från alla lokalkontor. Dessutom erbjuder Proact support på EMC Networker och alla andra produkter i den serien.

-Vi har satsat på EMC: s backup/recovery-portfölj under 2011. Det känns bra att vårt mycket kompetenta EMC-team levererar en bra bit över de mål vi satt upp. Vi växer både ekonomiskt och i form av kunskap, säger Pedersen.

Kontaktpersoner:

Eirik Petersen, verkställande direktör för Proact i Norge, / +47 930 34134

Jul Johansen, Verkställande direktör för EMC i Norge, /+47 975 55261


Om Proact Proact är specialist på lagring och arkivering samt att säkerställa stora volymer av affärskritisk information. Som en fristående integratör levererar Proact system samt support- och konsulttjänster inom sitt fokusområde lagring och arkivering. Proactkoncernen har mer än 625 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tjeckien. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se (http://media.ne.cision.com/l/hnvdvmji/www.proact.se/)Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/proact-it-group/r/utmarkelse-fran-emc-till-proact-in-norge-for-betydande-tillvaxt,c9219035

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=2084961&fn=wkr0006.pdf

Show as PDF