Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Stratiteq väljer Proact för ny lagringsmiljö och molnbackup

09:00 / 23 October 2012 Proact Press release

Stratiteq har valt Proact för att uppdatera företagets lagringsmiljö. Stratiteq har även valt att lägga sin backup i Proacts moln. Med den nya lagrings- och backup-kapaciteten kommer Stratiteq inte bara öka datasäkerheten utan även förenkla för framtida test och utveckling. Proact kommer även leverera löpande support till Stratiteq. Projektet inleddes under hösten 2012.

Stratiteq är ett svenskt affärs- och IT-konsultbolag som är specialiserat på integrerade lösningar inom CRM, beslutstöd och portaler. I takt med att verksamheten vuxit och antal kunduppdrag ökat identifierade Stratiteq ett behov av att uppgradera lagrings- och backup-kapaciteten.

- Våra kunduppdrag blir allt större och i många fall hanterar vi känslig information. Då gäller det att ha en infrastruktur som garanterar hög datasäkerhet och tillgänglighet. Vi strävar också efter att få mer effektiv och smartare lagring av data. Vi har valt Proact som partner i detta projekt eftersom de har presenterat en effektiv och flexibel lösning som möter våra krav, säger Joakim Gustafsson, IT-ansvarig, Stratiteq.

Proacts lösning för Stratiteq omfattar en ny enhet för primärlagring med funktioner för deduplicering av data samt en säker synkroniserad backup mot Proacts moln. Denna hybrida lösning skapar även nya möjligheter för Stratiteq att genomföra test och utveckling i systemen helt utan att störa produktionsmiljön, samtidigt som användningen av diskutrymme optimeras.

- Stratiteq har en intressant verksamhet som är helt beroende av tillgänglighet och driftsäkerhet i lagrings- och backup-miljön. Den lösning vi har presenterat kommer ge Stratiteq en mer effektiv och kraftfull lagringslösning, samtidigt som datasäkerheten ökar markant, säger Martin Ödman, Regionchef, Proact.


12.00     Ytterligare information: Martin Ödman, Regionchef, Proact IT Sweden AB Tel: +46 (0)31 760 68 11, e-post: martin.odman@proact.se Normal 0 21 false false false SV X-NONE HE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Om Proact Proact är specialist på lagring och arkivering samt att säkerställa stora volymer av affärskritisk information. Som en fristående integratör levererar Proact system samt support- och konsulttjänster inom sitt fokusområde lagring och arkivering. Proactkoncernen har mer än 660 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tjeckien. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se (http://media.ne.cision.com/l/hnvdvmji/www.proact.se/)Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/proact-it-group/r/stratiteq-valjer-proact-for-ny-lagringsmiljo-och-molnbackup,c9322659