Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact och VMware tar samarbetet till nästa nivå

09:00 / 10 November 2011 Proact Press release

Arkiv- och lagringspecialisten Proact har, som en av endast två partners i Sverige, uppgraderats till VMwares högsta partnernivå Premier Partner. Partnernivån är ett bevis på att Proact kan leverera de mest heltäckande lösningarna inom virtualiserad it-infrastruktur. Samarbetet prisades dessutom under VMworld, där Proact Finland utsågs till EMEA Partner of the Year inom End User Computing.

Proact och VMware, världsledande inom virtualisering och molnbaserad it-infrustruktur, har samarbetat under många år. Det fördjupade partnerskapet syftar till att på ett ännu bättre sätt hjälpa bolagens gemensamma kunder att få ut mesta möjliga effekt ur sina lösningar. Genom samarbetet med VMware får Proact som Premier Partner den högsta nivån av support och kunskapsutveckling kring VMwares produkter.

- För att bygga en fungerande virtualiserad it-infrastruktur är lösningen för lagring helt avgörande. Virtualisering och konsolidering ställer också högre krav på ett fungerande system för katastrofskydd, vilket är ytterligare ett område där Proact som oberoende integratör har spetskompetens. På så sätt kompletterar våra erbjudanden varandra, säger Viktoria Svedebäck, Sverigechef på VMware.

- Vi ser ett fortsatt stort intresse för virtualisering och de kostnads- och effektivitetsvinster det för med sig bland våra kunder. Vi noterar också att företagen vågar ta steget och virtualisera en större del av sin infrastruktur, från affärskritiska system till arbetsplatser(VDI), vilket är områden där VMware har teknik i världsklass, säger Olof Sand, vd på Proact.

Under VMworld i Köpenhamn häromveckan utsågs även Proact Finland till EMEA Partner of the Year inom End User Computing. Detta bland annat med bakgrund i det senaste gemensamma projektet där Proact och VMware har levererat en VDI-lösning till Uleåborgs stad i Finland.


Ytterligare information: Olof Sand, CEO, Proact IT Group Tel: 08-410 666 82, e-post: olof.sand@proact.se (olof.sand@proact.se) Lena Eskilsson, regionchef, Proact IT Sweden Tel: 08-410 667 01, e-post: lena.eskilsson@proact.se (lena.eskilsson@proact.se)

Om Proact Proact är specialist på lagring och arkivering samt att säkerställa stora volymer av affärskritisk information. Som en fristående integratör levererar Proact system samt support- och konsulttjänster inom sitt fokusområde lagring och arkivering. Proactkoncernen har mer än 625 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tjeckien. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se (http://media.ne.cision.com/l/hnvdvmji/www.proact.se/)Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/proact-it-group/r/proact-och-vmware-tar-samarbetet-till-nasta-niva,c9184927