Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Proact IT Group rekryterar Birgitta Elm som ny sälj- och marknadschef

09:06 / 10 November 2010 Proact Press release

Arkiv- och lagringsspecialisten Proact har rekryterat Birgitta Elm som sälj- och marknadschef. Birgitta kommer senast från TNS Sifo där hon har haft en roll som affärsområdeschef. Nu ska hon stödja Proacts expansionsplaner genom att konceptualisera och skala upp Proacts förmåga inom försäljning och marknadsföring, samt jobba med att stärka varumärket.

Som ny sälj- och marknadschef på Proact hoppas Birgitta kunna bidra till att förverkliga företagets offensiva expansionsplaner i Nordeuropa. Proact finns redan idag förutom i Skandinavien även i Finland, Tjeckien, Slovakien, Nederländerna, Estland, Lettland och Litauen. I den vidare expansionen ser Proact stora synergimöjligheter genom att jobba på ett liknande sätt och dra nytta av lärdomar från de marknader där Proact redan är etablerat.   - Proact har idag etablerat sig som en nyckelspelare inom sin nisch och har bevisat sin förmåga att leverera högkvalitativa lösningar och skapa nöjda kunder. För att i framtiden kunna serva våra kunder ännu bättre är det viktigt för oss att fortsätta växa och genom skalfördelar skapa ännu vassare erbjudanden. Vi kommer att satsa mer på affärsutveckling och försäljning och på att aktivt bygga vårt varumärke för att få till den hävstångseffekt som krävs för fortsatt framgångsrik expansion och internationalisering, säger Birgitta.   Birgitta har en lång bakgrund inom strategisk affärsutveckling, marknadsföring och försäljning i internationella tillväxtorienterade miljöer. På Proact kommer Birgitta att ansvara för både sälj och marknad, vilket hon ser som en styrka. Även Birgittas erfarenhet av att leda förändringsprocesser och hennes mångåriga erfarenhet som managementkonsult kommer att vara till stor nytta för Proacts framtida utveckling och konkurrenskraft då man kontinuerligt måste anpassa verksamheten efter nya förutsättningar.  - Många företag brottas i dag med de utmaningar som de snabbt växande datamängderna utgör. Samtidigt skapar nya tekniker inom områden som virtualisering, datacenter och cloud-tjänster möjligheter till nya innovativa lösningar för att adressera dessa. Proacts spetskompetens inom just dessa områden gör att vi blir en viktig samarbetspartner för våra kunder även i framtiden, säger Birgitta.


Ytterligare information: Birgitta Elm, Sälj- och Marknadschef, Proact IT Group tel: 0733-56 68 14, e-post: birgitta.elm@proact.se Olof Sand, VD, Proact IT Group tel: 08-410 666 00, e-post: olof.sand@proact.se

Om Proact Proact är specialist på lagring och arkivering samt att säkerställa stora volymer av affärskritisk information. Som en fristående integratör levererar Proact system samt support- och konsulttjänster inom vårt fokusområde lagring och arkivering. Proact-koncernen har mer än 350 anställda och finns i Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Sverige och Tjeckien. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se.