Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Ny VD för Proact i Danmark

16:00 / 15 December 2008 Proact Press release

Carsten Egeberg har utsetts till ny VD för Proact i Danmark

Carsten Egeberg, 44, har tidigare varit VD för Kerfi i Danmark i 7 år och nu senast säljdirektör för Datacon i Danmark

Carsten Egeberg efterträder Jakob Høholdt som har utsetts till VP Supply Management i Proact IT Group AB.

”Carsten är rätt person för oss i detta stadium av utvecklingen av vår danska verksamhet och kommer att fortsätta och vidareutveckla det goda arbete som den danska organisationen har uträttat de senaste åren. Vi fortsätter att fokusera på lönsam tillväxt både i Danmark och på våra övriga marknader” säger Olof Sand, VD för Proact IT Group.


Olof Sand, VD tel.: +46 8 410 666 00 e-mail: olof.sand@proact.se Jakob Høholdt, VP tel.: +45 70 10 11 32 e-mail: jakob.hoholdt@proact.dk

Om Proact Proact är specialist på att lagra, säkerställa och arkivera stora volymer av affärskritisk information. Som en fristående integratör levererar vi konsulttjänster, support och system inom vårt fokusområde lagring och arkivering. Proact-koncernen har cirka 315 medarbetare och finns i Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge och Sverige. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är sedan 1999 noterat på OMX Nordiska Börs i Stockholm under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se.