Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

PROACT tecknar stort avtal

09:00 / 20 September 2005 Proact Press release

It-integratören PROACT har tecknat ett stort avtal med en stor internationell kund där PROACT levererar specialistkompetens inom bland annat lagringsnätverk, backup och databashantering. Den totala ordersumman uppgår till närmare 10 miljoner kronor, vilket gör detta till en av PROACTs största affärer hittills.

Samarbetet sysselsätter närmare sju heltidstjänster på PROACT och redan har två personer nyrekryterats. - PROACT har en djup kompetens inom områdena lagring, backup och servermiljöer. Det innebär att vi är en mycket stark, specialiserad underleverantör inom dessa områden, säger PROACTs VD Olof Sand i en kommentar. Det nya uppdraget innefattar löpande drift och hantering av SAN (storage area network), drift och hantering av backup, drift och hantering av Sun-hårdvara och operativsystemet Solaris, drift av Weblogic applikationsserver, administration av Oracle- och SQL-databaser och arbetsledning.


Olof Sand, VD PROACT, tel: 08-410 666 82, e-post: olof.sand@proact.se Hans Åkerlund, business development PROACT, tel: 08-410 667 50, e-post: hans.akerlund@proact.se

Om PROACT PROACT är verksamt inom IT-infrastruktur med en specialitet kring system och tjänster inom området datalagring. Som stöd har vi djup kompetens inom nätverk, säkerhet och servermiljöer. PROACT-koncernen har cirka 300 medarbetare och finns i Danmark, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige. PROACT grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Stockholmsbörsens O-lista under symbolen PACT sedan 1999.

Show as PDF