Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Proact

Proact

Olof Sand tillträder idag som VD i PROACT IT GROUP AB (publ)

08:10 / 10 January 2005 Proact Press release

Olof Sand tillträder idag sin befattning som VD och koncernchef i PROACT IT Group AB. Olof Sand, f.d divisionschef för Business Consulting inom AcandoFrontec, är en av grundarna av Acando, som gick samman med Frontec till AcandoFrontec. Hans tidigare karriär rymmer lednings- och förändringsuppdrag inom ABB, Tele2 och andra bolag. Omar A Lien utnämns idag till vice VD i koncernen och kvarstår som VD i Proacts dotterbolag, PROACT Systems AS i Norge.

För mer information vänligen kontakta: Olof Sand, VD och koncernchef, Tel: 08 – 410 666 82, Omar A Lien, vice VD, Tel +47 9325 2411,

Mer information och bilder finns på www.proact.se.

Om PROACT Proact är en fristående informations- och teknikspecialist som vänder sig till företag och organisationer för hantering av snabbt växande informationsvolymer och affärskritisk information. Proact kombinerar ledande specialistkunskap inom information och teknik med erfarenhet från cirka 1.500 kunder i lösningar för IT-infrastruktur som bidrar till att göra kundernas dagliga verksamhet mer lönsam. Proact-koncernen har cirka 340 medarbetare och finns i Danmark, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige. ProAct grundades 1994. Moderbolaget PROACT IT Group AB är noterat på Stockholmsbörsens O-lista under symbolen PACT sedan 1999.

Show as PDF