Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Pricer

Pricer

PRICER: Susanna Zethelius ny CFO i Pricer

08:30 / 17 March 2021 Pricer Press release

Pricer har rekryterat Susanna Zethelius som ny CFO och medlem i koncernledningen. Susanna tillträder sin tjänst senast den 1 september 2021.

Susanna kommer närmaste från rollen som CFO för Skandinavien hos Clear Channel. Utöver sin erfarenhet som CFO i ett tillväxtbolag har Susanna efter sin examen på Handelshögskolan i Stockholm bland annat arbetat som managementkonsult och finansanalytiker.

- Jag är väldigt glad att välkomna Susanna till Pricer. Hennes strategiska och analytiska förmågor i kombination med hennes personliga egenskaper kommer spela en central roll för vår fortsatta tillväxtresa. Susannas erfarenhet av att arbeta verksamhetsnära och ge stöd till affären kommer vara ett värdefullt tillskott till ledningsgruppen när vi breddar vårt erbjudande och introducerar nya affärsmodeller, säger Helena Holmgren, vd och koncernchef i Pricer.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Helena Holmgren, vd och koncernchef, +46 702 870 068

Cecilia Vinell, Communications manager, +46 (0)768 632 401

info@pricer.com

 

Om Pricer

Pricer AB, är en ledande global aktör inom digitala hyllkantslösningar som både ökar butikers produktivitet och förhöjer köpupplevelsen. Pricers plattform är snabb, robust, skalbar och utvecklas ständigt med ny funktionalitet. Pricer grundades i Sverige 1991 och är noterat på NASDAQ Stockholm. För mer information, besök www.pricer.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/