Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Pricer

Pricer

Pricer; Nyrekrytering och organisationsförändring

12:00 / 23 April 2018 Pricer Press release

Pricer rekryterar Edvin Ruud till rollen som Vice President Sales med tillträde omgående. I sin roll kommer Edvin samordna den globala säljorganisationen för att på bästa sätt tillvarata bolagets tillväxtpotential. Edvin, som har både ingenjörs- och ekonomiutbildning, har lång erfarenhet av ledande befattningar i teknikintensiva företag såsom Ericsson, Cicso och Ciena. Senast kom Edvin från rollen som VD för Apis Technical Training AB. Edvin rapporterar till Pricers VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Nils Hulth tillträder som Vice President Product Management and Business Development, med ansvar för bolagets produktportfölj, marknadsföring och strategiska samarbeten.

Christophe Desloge som är ansvarig för Pricers verksamhet på den franska marknaden blir en permanent medlem av bolagets ledningsgrupp.

Med dessa förändringar består Pricers ledningsgrupp av:

Helena Holmgren, t.f. VD
Edvin Ruud, VP Sales
Nils Hulth, VP Product Management & Business Development
Jörgen Jost auf der Stroth, VP Supply Chain & Procurement
Johan von Konow, VP R&D
Annika Blondeau Henriksson, interim CFO
Charles Jackson, Head of Americas region
Christophe Desloge, Head of France

För ytterligare information kontakta:
Helena Holmgren, t.f. VD, Pricer AB, +46 8 505 582 00 

Denna information är sådan information som Pricer AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 april 2018 kl. 12:00 CET.

Om Pricer

Pricer AB, grundat i Sverige 1991, noterat på NASDAQ Stockholm, är en ledande global aktör inom digitala hyllkantslösningar som både ökar butikers produktivitet och förhöjer köpupplevelsen. Pricers plattform är snabb, robust, skalbar och utvecklas ständigt med ny funktionalitet.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/