Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Pricer

Pricer

Pricer får order från Cora i Belgien

14:00 / 10 June 2011 Pricer Press release

Pricer har fått en order från det belgiska dotterbolaget i detaljhandelskedjan Cora som ska installera Pricers lösning med elektroniska hyllkantsetiketter i sex av sina hypermarkets. Ordervärdet motsvarar cirka 5 MSEK och leverans sker genom partnern Fujitsu. Cora började installera Pricers lösning i sina franska butiker under 2010. Kedjan finns representerad i sex länder.

– Det är med stor tillfredsställelse vi fortsätter utrullningen i Coras butiker utanför Frankrike samtidigt som vi ser en fortsatt expansion även i Frankrike, säger Fredrik Berglund, VD för Pricer.    

För ytterligare information kontakta: Fredrik Berglund, VD eller Harald Bauer, ekonomichef, Pricer, tel. 08 – 505 582 00

I egenskap av utgivare offentliggör Pricer AB enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden informationen i denna pressrelease. Informationen lämnades till medierna för offentliggörande fredag, 10:e juni 2011 kl. 14:00.

Pricer erbjuder lösningar för effektivare och säkrare prisinformation genom elektroniska informationssystem till detaljhandeln. Pricers system ökar väsentligt nyttan för konsumenterna samt produktiviteten i butik. Pricer, grundat i Uppsala 1991, är den ledande leveran­tören av elektroniska display- och informationssystem till detaljhandeln. Pricers plattform är baserad på tvåvägskommunikation för att säkra spårbarhet och effektivt resursutnyttjande. Pricers system leder till ökad produktivitet i butiken och underlättar för kunderna.

Med den mest kompletta ESL-lösningen har Pricer installationer i över 40 länder och den största andelen av världsmarknaden för ESL-system. På kundlistan återfinns många av världens främsta butikskedjor och några av de största detaljhandelskedjorna i Europa, Japan och USA. Pricer erbjuder, i samarbete med kvalificerade partners, en totalt integrerad lösning tillsammans med tilläggspro­dukter, applikationer och tjänster.

Pricer AB (publ) är noterat på Nordic Small Cap, OMX. För ytterligare information, besök gärna www.pricer.com (www.pricer.com).

Pricer AB (publ)                                             Hemsida:www.pricer.com Bergkällavägen 20-22                                   Telefon: +46 8 505 582 00 SE-192 79 Sollentuna                                    Organisationsnummer: 556427-7993

Show as PDF