Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

POOLIA: Poolia ökar inom Life Science

07:55 / 15 March 2021 Poolia Press release

Poolia samlar sin svenska Life-Scienceverksamhet i ett eget bolag med det gemensamma varumärket Poolia Life Science.

Poolia kommer från april samla sin svenska Life Science verksamhet i ett eget bolag med det gemensamma varumärket Poolia Life Science. Bolaget kommer fortsätta bygga vidare på de redan framgångsrika Pooliaenheterna inom Life Science i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Poolia Life Science kommer under våren även att etablera sig i Malmö/Lund.

Poolia Life Science erbjuder konsult- och rekryteringstjänster på såväl specialist- som chefsnivå inom bland annat lab, regulatory, produktion, forskning & utveckling.
Sara Lindström PhD, som har en gedigen erfarenhet från både forskning och startups inom Life Scienceområdet, blir VD för det nya bolaget. Sara Lindström säger; "Det finns stora möjligheter för oss att växa och ta marknadsandelar då vi ser en stor efterfrågan på marknaden av expertkompetens inom Life Science. Vårt mål är att vara den bästa arbetsgivaren, och alltid locka till oss de bästa medarbetarna för att hjälpa kunder med deras viktiga kompetensförsörjning", hon fortsätter, "Poolia Life Science kan hjälpa både stora och små företag med rekrytering och konsulter".

Pooliakoncernen arbetar med Uthyrning och Rekrytering av personal samt med Interim Management och Executive Search. Verksamheten bedrivs under de två varumärkena Poolia och Uniflex. Poolia finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och arbetar framförallt med personal inom Ekonomi, Bank/Finans, IT, Life Science, Teknik, Kontor och Administration. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland och arbetar framförallt med personal inom Industri, Lager, Bygg och Kundservice. Koncernens moderbolag Poolia AB är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap. Bolagen inom den svenska delen av Pooliakoncernen är medlemmar i Almega-Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och/eller Akademikerförbunden.

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/