Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia tecknar rikstäckande ramavtal med Bravida

08:00 / 18 May 2016 Poolia Press release

Poolia har slutit avtal om bemannings- och rekryteringstjänster med Bravida Sverige AB. Avtalet är nationellt och spänner över alla Poolias affärsområden samt kommer att involvera samtliga Pooliakontor i Sverige. Avtalet löper med en initial period om två år med möjlighet till förlängning.

-         Vår geografiska närvaro över hela Sverige är en stor fördel. Stark lokal närvaro, i kombination med Poolias specialistteam inom exempelvis Engineering, Juridik och IT, gör att vi effektivt kan matcha Bravidas behov. Hela vår organisation är taggade att leverera, säger Calle Henningsson, Key Account Manager på Poolia.

Bravida börsnoterades under 2015 och koncernen ser tillgången på kompetens som avgörande för bolagets fortsatta förmåga att växa. Konkurrensen om medarbetarna är tuff när det gäller exempelvis ingenjörer, montörer och tekniker.

-         Vi valde Poolia då vi värdesätter både deras kompetens och bredd inom bemanning och rekrytering, och tror att Poolia kan stötta oss i rekryteringen av marknadens bästa kompetens, säger Linda Flygare, HR-specialist på Bravida Sverige AB

För ytterligare information:

Calle Henningsson, Key Account Manager, Poolia Stockholm

08-555 540 23, calle.henningsson@poolia.se

Linda Flygare, HR-specialist, Bravida Sverige AB

08-695 25 11, linda.flygare@bravida.se

Kort om Bravida Sverige AB:

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/