Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia och KPMG i Uppsala inleder samarbete

07:55 / 1 March 2016 Poolia Press release

Inom områden som ekonomi och HR efterfrågar många företag och organisationer samtidigt både specialister med expertkompetens och generalister med bredd. En kompromiss där en och samma person ansvarar för båda delarna är inte alltid rätt väg. Poolia och KPMG har därför inlett ett samarbete i Uppsala för att tillsammans erbjuda helhetslösningar som löser kundernas behov på ett optimalt sätt.

-          Det kan till exempel handla om en kund som anställt personal för löpande redovisning men som ibland vill anlita en specialist när det uppstår komplexa frågor. Då kan redovisningsassistenten tack vare vårt nya samarbete enkelt, smidigt och snabbt rådfråga våra specialister, säger Cecilia Danckwardt-Lillieström, kontorschef på KPMG i Uppsala.

Både Poolia Uppsala AB och KPMG Uppsala erbjuder såväl specialister som generalister. Genom att samarbeta och paketera kundunika lösningar utifrån identifierade behov skräddarsys paket som blir både kostnads- och tidseffektiva.

-          Vi skapar tillsammans en flexibilitet för kunderna som vi vet är mycket uppskattad. Vi ser stor potential i detta samarbete, säger Monica Werneman, VD Poolia Uppsala AB.

För ytterligare information:

Monica Werneman, VD Poolia Uppsala AB
018-29 00 70, monica.werneman@poolia.se

Cecilia Danckwardt-Lillieström, kontorschef Uppsala, KPMG AB,
018-56 17 52, cecilia.dl@kpmg.se

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/