Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Anna Ullberg ny CFO på Poolia AB

10:45 / 3 February 2016 Poolia Press release

Anna Ullberg har utsetts till ny CFO på Poolia AB och tillträder befattningen den 15 februari. Tidigare har Anna bl a arbetat som revisor på PwC och som ekonomichef/CFO i flera företag.

- Jag är mycket glad att Anna tar sig an utmaningen som CFO för Poolia. Anna är varmt välkommen till oss, säger Morten Werner, vd och koncernchef för Poolia.
- Poolia är ett intressant företag och det ska bli både roligt och spännande att bidra till Poolias utveckling, säger Anna Ullberg.

Anna Ullberg kommer att sitta i Poolias koncernledning och rapportera till Morten Werner.

Informationen är sådan som Poolia AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 3 februari 2016 kl 10.45.

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/