Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia är ny rekryteringspartner till Swedavia

08:00 / 12 December 2016 Poolia Press release

Poolia har slutit avtal med Swedavia avseende rekrytering av chefer och specialister till Swedavia. Avtalet löper över tre år och omfattar rekrytering inom hela Sverige, från norr till söder. 

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla svenska flygplatser. Samarbetet med Poolia ska bidra till en ökad kompetens inom teknikområdet, samt fler personer som kan leda utvecklingen av flygplatserna framåt. Poolia är en av tre rekryteringspartners.   

-        Poolias främsta uppgift som rekryteringspartner kommer innebära att rekrytera specialister och chefer till Swedavia. Vi har en gedigen rekryteringserfarenhet och ett bra kontaktnät av specialister och chefer inom teknikområdet, förklarar May Molin, Rekryteringskonsult Engineering på Poolia. 

Poolia är specialister på att rekrytera kvalificerade tjänstemän. Inom teknikområdet står Poolia Life Science & Engineering för rekryteringen. Rekryterararna har en gedigen erfarenhet och har själva ingenjörs- och/eller forskningsbakgrunder. 

-        Vi ser fram emot att få vara rekryteringspartner till Swedavia. Med Swedavias expansion och vår kompetens finns mycket goda förutsättningar till ett lyckat samarbete, säger May Molin.

Kort om Swedavia

Swedavia är en statligt ägd koncern som äger, driver och utvecklar tio flygplatser i Sverige. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Under 2015 hade Swedavias flygplatser 37,6 miljoner passagerare, vilket är en ökning med 5,4 procent mot året innan. Koncernen har omkring 2 800 medarbetare och omsatte 2015 cirka 5,4 miljarder kronor.   

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/