Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

CFO Anna Ullberg lämnar Poolia

15:01 / 13 October 2016 Poolia Press release

Anna Ullberg, CFO på Poolia sedan början av 2016, har sagt upp sin ansställning och slutar om tre månader. Hon kommer då att börja sitt nya jobb som ekonomichef för St Erik Markutveckling AB.

- De är tråkigt att Anna väljer att gå vidare i sin karriär. Jag vill ta tillfället i akt och tacka Anna för hennes insatser för Poolia under denna korta period och önska henne lycka till på sitt nya uppdrag, säger vd Morten Werner.

- Efter ett intressant år på Poolia är det dags för mig att gå vidare. St Erik Markutveckling är ett företag jag känner väl sedan tidigare. Jag önskar Poolia all lycka till framöver och kommer att följa bolagets resa, säger Anna Ullberg.

Rekrytering av ny CFO har påbörjats.

Denna information är sådan som Poolia AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den  13 oktober 2016 kl 15.00 CET.

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/