Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia förlänger avtal med Ellevio, ett av Sveriges största elnätsföretag

07:41 / 26 January 2016 Poolia Press release

Poolia har under många år varit affärspartner åt Fortum Distribution AB. 2015 såldes bolaget och bytte namn till Ellevio AB. Det nya bolaget Ellevio AB har nu valt att förlänga avtalet med Poolia avseende tekniska konsulttjänster i ytterligare ett år. 

-          Det är glädjande att vi fått förnyat förtroende och vi ser fram emot att bidra med vår expertis. Vårt långa samarbete gör att vi har god kunskap om Ellevios verksamhet och företagskultur. Företaget har lång historik och levererar idag el till drygt 900 000 kunder. Det är också ett företag som är inne i en spännande fas där man planerar för det elnät Sverige behöver om 30-40 år, säger Martin Sundler, Försäljningschef för KAM, Poolia Sverige.

För mer information, kontakta:

Martin Sundler, Försäljningschef för KAM, Poolia Sverige AB,
+46 (0)76 82 65 112, martin.sundler@poolia.se 

Kort om Ellevio AB:

Ellevio AB är ett av Sveriges största elnätsföretag. Ellevio ser till att elen kommer fram till mer än 900 000 hem och arbetsplatser från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Ellevio har drygt 400 anställda och sysselsätter totalt cirka 2000 personer runt om i landet. Läs mer på ellevio.se.

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/