Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

BAE i Karlskoga förlänger avtal med Poolia

07:55 / 12 January 2016 Poolia Press release

Poolia har sedan 2005 varit affärspartner åt BAE Systems Bofors AB (BAE) i Karlskoga. BAE har nu tecknat avtal för ytterligare två år. Avtalet avser bemannings- och rekryteringstjänster inom alla områden på tjänstemannasidan.

-          Tio år av gott samarbete gör att vi har god kunskap om företagets kultur, krav och mål. Vi är glada för förtroendet och ser fram emot att fortsatt matcha BAE med personer med de drivkrafter och ambitioner som passar deras organisation, säger Olle Öijen, Försäljningsansvarig Poolia Sverige.

För mer information, kontakta:

Olle Öijen, Försäljningsansvarig Lokalkontor, Poolia Sverige AB, +46 (0)70 275 9689, mailto:olle.oijen@poolia.se

Kort om BAE Systems:

BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84 500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping. Verksamheten i Karlskoga omfattar omkring 320 anställda och 40 konsulter.

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/