Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Jönköpings kommun väljer Poolia

08:20 / 2 September 2015 Poolia Press release

Poolia har tecknat ett ettårigt avtal med Jönköpings kommun för IT-konsulttjänster, som kan förlängas med ytterligare tre år.

Avtalet med Jönköpings kommun för IT-konsulttjänster är totalt värt 8,5 miljoner för alla sju anbudsområden. Poolia är en av tre leverantörer inom anbudsområdet IT-tekniker.

- Det är kul att kunna utvidga vårt befintliga rekryteringsavtal med att kunna erbjuda Jönköpings kommun kompetenta IT-tekniker. Detta är ytterligare ett led i vår satsning på IT-området för Poolia Jönköping och vi är glada att ha fått förtroendet, säger Charlotte Järeby Hellman, VD Poolia Jönköping, Göteborg & Linköping.  

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/