Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia vinner stort uppdrag för Skanska

10:45 / 16 February 2015 Poolia Press release

Byggföretaget Skanska har efter upphandling förnyat samarbetet med bemanningsföretaget Poolia. Uppdraget är rikstäckande.

Byggföretaget Skanska har efter upphandling förnyat samarbetet med bemanningsföretaget Poolia. Uppdraget är rikstäckande.

- Skanska är en av Poolias största och mest prioriterade kunder. Vi har samarbetat länge och jag är glad att de visar ett fortsatt förtroende för oss, säger Martin Sundler, försäljningschef för KAM på Poolia.

Poolia har haft ramavtal med Skanska sedan 2007. Denna gång valde Skanska att begära in fler anbud på uppdraget men upphandlingen ledde till ett fortsatt förtroende för Poolia. Samarbetet avser både uthyrning och rekrytering av kvalificerade tjänstemän och specialister inom ekonomi och administration. Hanna Olsson, Category Manager på Skanska Nordic Procurement Unit, är nöjd att det nya avtalet nu är i hamn.

- Vi har ett förtroende för Poolias rutiner och medarbetare och vi vet att de förstår våra behov. De har också den geografiska täckning som vi behöver.

Eftersom uppdraget är rikstäckande är Poolias geografiska närvaro i hela landet en viktig faktor och Skanska får en dedikerad kund- och leveransorganisation. Avtalet löper på två år med möjlighet till förlängning.

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Support, IT, Life Science & Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/