Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia vinner rikstäckande uppdrag för SLU

07:30 / 20 October 2015 Poolia Press release

Poolia har tecknat avtal om bemanningstjänster med SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Ramavtalet innefattar uthyrning av tjänstemän över hela landet och sträcker sig över två år, med option på 1 + 1 år. 

SLU är ett rikstäckande universitet med verksamhet på många orter. Monica Werneman, VD Poolia Uppsala/Kvalitetschef Poolia Sverige, är glad och stolt över det stora förtroende som Poolia fått.

− Poolia blir ensam leverantör av tjänsterna. Vi är oerhört glada att SLU valt att samarbeta med oss. Genom vår långvariga närvaro på många orter har vi byggt upp en god lokalkännedom. Vår geografiska närvaro i kombination med våra specialistteam inom exempelvis IT och Ekonomi gör oss väl förberedda att effektivt kunna matcha SLU:s personalbehov. 

SLU är ett universitet med en unik profil som arbetar med utbildning, forskning och fortlöpande miljöanalys. SLU:s kunskap är central för flera av de stora framtidsutmaningarna.

− SLU:s verksamhet är av högsta internationella klass. Det är också en organisation som har höga ambitioner när det gäller ansvarstagande. Det känns viktigt för oss att hitta rätt personer både vad gäller kompetens och egenskaper som passar deras unika organisation. Vi ser fram emot att visa vad vi kan, säger Monica Werneman.
Kort om SLU, Sveriges lantbruksuniversitet:
www.slu.se
SLU har verksamhet över hela Sverige. Huvudorter är Alnarp, Skara, Umeå och Uppsala. Under 2014 hade SLU 2 909 helårsanställda, 3 838 helårsstudenter och 701 aktiva forskarstuderande.  

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Professionals, IT, Life Science, Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland. Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/