Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia väljer Pool

10:07 / 29 January 2015 Poolia Press release

Poolia har upphandlat ny reklambyrå och valet har fallit på nästnamne Pool. Uppdraget blir att tydliggöra Poolias position och hitta nya angreppssätt för marknadsföringen än vad man hittills jobbat med i bemanningsbranschen.

[image]Katarina Fredén, Poolia:

- Poolia har varit utan reklambyrå en period och har ett uppdämt behov att öka synligheten och hitta rätt kommunikativt. Vi är jätteglada att ha Pool på banan och har redan kört igång med de första insatserna. I och med nya centrala organisationen med försäljning och marknad integrerat så får vi också bra kraft i den totala kommunikationen som kommer att ge affärer snabbare.

Arvid Axland, Pool:

- Rekrytering av rätt talanger är det problem som dagens chefer rankar absolut högst upp. Därför är det ett häftigt uppdrag att skapa kommunikation kring detta, och inte minst att få Poolia att sticka ut och ge målgruppen en unik upplevelse på en numera stenhård rekryterings- och bemanningsmarknad.

Som vi meddelade häromdagen förstärks Poolias organisation med Peter Norén som ny marknads- och försäljningsdirektör. Katarina Fredén fortsätter som marknadschef.

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Support, IT, Life Science & Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Legal samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/