Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolias nye VD - Morten Werner

08:00 / 28 October 2013 Poolia Press release

Morten Werner blir ny vd och koncernchef i bemanningsföretaget Poolia

Mortens erfarenhet täcker ett flertal individdrivna organisationer. Morten var bl.a. under tre år VD för det noterade friskvårdsföretaget Feelgood och under fyra år VD för hälsoföretaget Hjelp24 Pandora. Morten har i VD-rollen en ovanligt lång meritlista av att åstadkomma stora lönsamhetsförbättringar. Morten kommer närmast från tjänsten som VD för Hasselfors Garden AB.

"Jag ser fram emot att ta mig an Poolia och använda all min erfarenhet och energi för att skapa en nystart för Poolia. Poolia har ett mycket starkt varumärke och kommer att återta sin position som Sveriges bästa specialistföretag inom rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän. Ett viktigt mål är att bli det företag som attraherar de bästa medarbetarna", säger Morten Werner.

Morten har en utbildning som innefattar en BS i Business Administration från California State University, samt en MBA från University of Southern California.

"Det är med stor glädje vi presenterar vår nye VD, Morten Werner. Poolia står inför förändringar och rustar nu för att satsa på kärnverksamheten, rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän. För att leda bolaget i denna förändring behövs en dokumenterat skicklig företagsledare och det har vi funnit i Morten Werner. Vi är övertygade att Morten kommer att återupprätta både lönsamhet och tillväxt. Morten kommer också att köpa 400 000 aktier i Bolaget, vilket är mycket positivt", säger Björn Örås, styrelseordförande.


För mer information, kontakta: Björn Örås, styrelseordförande, tfn: 070 526 79 97

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän och av omställningstjänster. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Support, IT & Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Executive Search samt Outplacement. Poolia är verksamt i Sverige, Finland, Storbritannien och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/poolia/r/poolias-nye-vd---morten-werner,c9488441