Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolias Sverigechef slutar

14:30 / 11 May 2011 Poolia Press release

Åsa Edman Källströmer har sagt upp sin anställning som VD för Poolia Sverige AB för att senast om 12 månader börja sitt nya jobb som VD och delägare för bemannings- och rekryteringsföretaget TNG Group.

-     Det är naturligtvis tråkigt att Åsa lämnar oss men samtidigt vill jag önska henne lycka till på sitt nya uppdrag. Poolia Sverige är inne i en positiv utvecklingsfas och har en stark organisation med många duktiga medarbetare vilket naturligtvis känns tryggt i detta läge, säger koncernchef Monika Elling.

-     Jag har under mina år på Poolia varit med om en fantastisk utveckling men känner nu att efter 13 år är det är dags att göra någonting nytt. När jag fick detta spännande erbjudande kände jag att det var en chans som jag inte ville missa, säger Åsa Edman Källströmer.

Monika Elling går in som tillförordnad VD för Poolia Sverige.


För mer information, kontakta: Monika Elling, VD och koncernchef, tfn: 070 512 02 01

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän och av omställningstjänster. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Support, IT & Engineering, Sales & Marketing, Human Resources, Executive Search samt Outplacement. Poolia är verksamt i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien och Tyskland.  Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.