Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Slösar du bort din talang? Poolia rullar ut rekryteringskampanj

07:58 / 14 March 2011 Poolia Press release

Idag rullar bemanningsföretaget Poolia ut en ny reklamkampanj på temat "Wasting your talent". Kampanjen vänder sig till unga kvalificerade tjänstemän, som vill använda sin kompetens och gå vidare i karriären.

Budskapet är tydligt, slösa inte din kompetens på fel plats, utan hitta rätt med Poolia. Kampanjen består av en kampanjsajt och nio filmer som kommer att gå i digitala kanaler som it24, veckansaffärer.se, Spotify och Facebook under fem veckor med start idag, måndag.

-     Vi märker en ökande efterfrågan på kvalificerade akademiker, främst IT-specialister, ingenjörer och ekonomer, för både konsultuppdrag och rekrytering. Vår målsättning är att Poolia ska vara det självklara valet för akademiker som vill utvecklas, utmanas och växa, säger Katarina Fredén, marknadschef för Poolia Sverige AB.

Filmerna är framtagna av Poolia i Storbritannien, där de var en del av en digital kampanj under hösten 2010. Det är första gången som Poolia Sverige AB använder reklam som inte producerats direkt för den svenska marknaden.

-     Poolia står för kompetens och kvalitet, oavsett om vi är i Storbritannien, Sverige eller i något annat land. Vi har samma värderingar och samma vision. Att göra gemensam kommunikation är en naturlig konsekvens av det. Vi har dock kompletterat med fler filmer, så vi täcker alla våra affärsområden, säger Katarina. Kampanjsajt med filmer: www.wastingyourtalent.com

Produktion: Wilder, Storbritannien Mediebyrå: MEC Webbyrå: Daytona

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Katarina Fredén, marknadschef, Poolia Sverige Ab Telefon: 08-555 650 55 E-post:  ()

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag med mer än 20 års erfarenhet av att förse företag och organisationer med kvalificerade tjänstemän för inhyrning och rekrytering. Pooliakoncernen har cirka 2000 anställd på ett 20-tal orter i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland och Storbritannien. År 2010 omsatte Poolia 1,36 miljarder kronor. Pooliaaktien är noterad på NASDAQ OMX I Stockholm. Poolia Sverige AB, Box 30081, Stockholm, tel 0770-111 222.  www.poolia.se (www.poolia.se)

Show as PDF