Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Tobias Rebenich utsedd till ny landchef för Poolia Tyskland

07:00 / 17 January 2011 Poolia Press release

Tobias Rebenich, 39, har 13 års erfarenhet från bemanningsbranschen. Tobias senaste position var som områdeschef för Amadeus Fire AG i Cologne-området, ett område han byggde upp och expanderade under de senaste 8 åren.  Tobias har även erfarenhet som branschchef i Düsseldorf för Robert Half International Finance & Accounting och som områdeschef för Manpower GmbH. Tobias kommer att börja sin tjänst den 16 februari.

- Jag ser fram mot att arbeta i Poolia-koncernen och speciellt för Poolia Tyskland, ett specialiserat och växande företag i Tyskland. Poolias profil och målsättning att vara en komplett samarbetspartner för våra kunder inom tjänstemannasektorn är en strategi jag attraheras av. Det finns en stor potential i Tyskland och jag ser fram mot att, tillsammans med mitt team och i nära dialog med kunderna, fortsatt utveckla Poolia Tyskland, säger Tobias Rebenich.

- Jag är glad över rekryteringen av Tobias till landchef för Poolia Tyskland. Tobias har en djup och bred erfarenhet från bemanningsindustrin och särskilt från våra fokusområden rekrytering och personaluthyrning inom tjänstemannasektorn. Med Tobias erfarenhet, hans nätverk och ledarskapsförmåga så är jag säker på att Poolia Tyskland är i goda händer och att vi tillsammans kommer att få fortsatt tillväxt i vår verksamhet, säger Monika Elling, koncernchef Poolia AB.

Poolia Tyskland har varit verksamt i över 10 år. Poolia Tyskland har idag kontor på 7 orter, Düsseldorf, Köln, Hamburg, Hannover, Mannheim, Frankfurt och München. Poolia Tyskland erbjuder tjänster inom rekrytering och personaluthyrning inom tjänstemannasektorn.


För mer information, kontakta: Tobias Rebenich, tel  +49 172 43 44 777 Monika Elling, koncernchef Poolia AB, tel: +46 70 512 02 01

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän och av omställningstjänster. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Support, IT & Engineering, Sales & Marketing, Human Resources samt Executive Search. Poolia är verksamt i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien och Tyskland. Genom dotterbolaget Dedicare är Poolia dessutom verksamt inom vårdbemanning i Norge. Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.