Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Katarina Fredén ny marknadschef för Poolia Sverige

09:25 / 13 January 2011 Poolia Press release

Katarina Fredén är sedan den 10 januari ny marknadschef för Poolia Sverige AB

Katarina har arbetat på Poolia sedan 2007, senast som t.f. marknadschef och dessförinnan som marknadsansvarig för Poolia Ekonomi.

- Vi är oerhört glada att Katarina tackat ja till att bli fast marknadschef för Poolia Sverige, säger Henrik Söderbäck, marknadsdirektör för Pooliakoncernen.

Närmast innan Katarina kom till Poolia var hon vd och byråchef för kommunikationsbolaget Knut Kommunikation i fyra år. I sitt cv har hon dessutom en pol mag i ekonomi, juridik och samhällskunskap.

- Katarina har den senaste tiden varit högst delaktig i den lyckade lanseringen av vår nya kommunikationsplattform, Poolia Quality. Hon är som klippt och skuren för att etablera Poolia som det självklara valet i Sverige för rekrytering och personaluthyrning inom vår nisch, kvalificerade tjänstemän, fortsätter Henrik.


För mer information kontakta: Henrik Söderbäck, tfn 08 555 650 76, henrik.soderback@poolia.se Katarina Fredén, tfn 08-555 650 55, katarina.freden@poolia.se

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän och av omställningstjänster. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Support, IT & Engineering, Sales & Marketing, Human Resources samt Executive. Poolia är verksamt i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien och Tyskland. Genom dotterbolaget Dedicare är Poolia dessutom verksamt inom vårdbemanning i Norge. Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.