Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia tecknar rekryteringsavtal med Stockholms Hamnar

08:53 / 13 September 2010 Poolia Press release

Poolia tecknar avtal med Stockholms Hamnar om rekrytering av kvalificerade tjänstemän inom bland annat områdena ekonomi, teknik, kommunikation och chefstillsättningar. Avtalet sträcker sig över ett år, med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år, under maximalt tre års tid.-   Vi är väldigt glada över förtroendet vi har fått och ser fram emot att få vidareutveckla vårt samarbete med Stockholms Hamnar och fortsätta hjälpa dem att rekrytera kvalificerade tjänstemän inom våra specialistområden, som ekonomi, teknik och ledning, säger Henrik Olsson, försäljningschef på Poolia.

Poolia har sedan 2002 ett etablerat samarbete med Stockholms Hamnar om rekryteringstjänster.

-   Vi har arbetat tillsammans med Stockholms Hamnar i många år och känner deras organisation och behov väl. Vi har en gemensam syn på kompetens och kvalitet och vad det betyder för verksamheten, säger Jessica Bornered, account manager på Poolia.

Bemanningsföretaget Poolia är specialiserade på att rekrytera och hyra ut kvalificerade tjänstemän inom bland annat ekonomi, IT, teknik, juridik och HR till företag, organisationer och myndigheter. Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland och Storbritannien.

I koncernen Stockholms Hamnar ingår hamnarna i Stockholm, Kapellskär och Nynäshamn.


Henrik Olsson, försäljningschef, Poolia Sverige AB Telefon: 073-944 53 18, e-post: henrik.olsson@poolia.se (henrik.olsson@poolia.se)

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag med mer än 20 års erfarenhet av att förse företag och organisationer med kvalificerade tjänstemän för inhyrning eller rekrytering. Pooliakoncernen har cirka 2000 anställda på ett 20-tal orter i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland och Storbritannien. År 2009 omsatte Poolia 1,3 miljarder kronor. Pooliaaktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. Poolia Sverige AB, Box 30081, Stockholm, tel. 0770-111 222. www.poolia.se (http://www.poolia.se/)

Show as PDF