Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Rättelse: ​Poolia:s nya VD - Monika Elling

08:50 / 30 August 2010 Poolia Press release

Monika Elling, 48, blir ny vd och koncernchef för bemanningsföretaget Poolia

Monika har en bred erfarenhet från tjänsteföretag i olika ledande befattningar bland annat COO i Arrow Lock Group i USA, analytiker vid SEB Enskilda Securities i Stockholm, affärsutvecklingsansvarig inom Securitas och på Intrum Justitia var Monika CFO och regionchef.

 - Jag har som analytiker och styrelsemedlem följt Poolia. Jag är imponerad av den kompetens, kvalitet och det engagemang som kännetecknar Poolia. Jag ser en stor potential i bolaget och vill fortsätta utveckla bolaget tillsammans med Poolia:s erfarna medarbetare. Vi ska stärka Poolia:s position på marknaden för kunder som har behov av kvalificerade och erfarna tjänstemän, säger Monika Elling.

Monika Elling är bördig från Småland och uppvuxen i ett familjeföretag. Utbildningen är en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm tillsammans med MBA-studier på McGill University i Kanada, och en maskiningenjörsexamen från Teknikum Växjö.

- Jag är glad att vi på Poolia har kunnat rekrytera Monika Elling. Med Monika på VD-posten skall Poolia växa med god lönsamhet, säger Poolia:s grundare och styrelseordförande Björn Örås.

Monika Elling tillträder sin tjänst som VD omedelbart.

För mer information, kontakta: Björn Örås, styrelseordförande, tfn: 070 526 79 97 Monika Elling, VD och koncernchef, tfn: 070 512 02 01

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän och av omställningstjänster. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Support, IT & Engineering, Sales & Marketing, Human Resources samt Executive. Poolia är verksamt i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien och Tyskland. Genom dotterbolaget Dedicare är Poolia dessutom verksamt inom vårdbemanning i Norge. Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.