Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia AB utser Henrik Söderbäck till ny marknadsdirektör

12:35 / 20 April 2010 Poolia Press release

Henrik Söderbäck tillträder den 1 maj tjänsten som marknadsdirektör för Poolia AB. Henrik har många års gedigen erfarenhet av marknadsfrågor inom tjänstesektorn. Han kommer närmast från Manpower där han framgångsrikt utvecklat företagets varumärke och marknadsnärvaro i såväl Sverige som utlandet. Han har dessutom haft ledande befattningar inom Skandia och If.

Poolias strategi är att under de närmaste åren skapa en lönsam tillväxt och här kommer Henriks erfarenhet vara en bidragande faktor för att vi ska nå våra högt uppställda mål.

- Poolia har en bra plattform med ett tydligt erbjudande till marknaden. Jag tycker att det ska bli spännande att utveckla en redan stark position och med det som grund skapa ett än mer framgångsrikt Poolia, säger Henrik Söderbäck.

- Vi är mycket nöjda över att ha knutit Henrik till Poolia. Han blir ett starkt tillskott till koncernen. Med Henriks erfarenheter och egenskaper är jag övertygad om att vi kommer att kunna tydliggöra vår kvalitet, både gentemot kunder och kandidater, och därmed vinna terräng på samtliga våra marknader, säger Johan Eriksson, VD och koncernchef på Poolia.

Henrik Söderbäck kommer att sitta i Poolias koncernledning och rapportera direkt till koncernchefen.


För ytterligare information kontakta: Johan Eriksson, vd och koncernchef, tel 08-555 650 60, 070-616 74 47

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Poolia är specialiserat på rekrytering och uthyrning inom affärsområdena Finance & Accounting, Financial Services, Office Support, IT & Engineering, Sales & Marketing, Human Resources samt Executive. Poolia är verksamt i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien och Tyskland. Genom dotterbolaget Dedicare är Poolia dessutom verksamt inom vårdbemanning i Norge. Poolia är börsnoterat sedan 1999 på NASDAQ OMX Stockholm AB.