Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Korrigerad version av tidigare pressrelease - Poolia rekryterar till Qbranch

16:43 / 7 May 2008 Poolia Press release

IT-konsultföretaget Qbranch har valt Poolia som partner inför en kommande storsatsning på rekrytering. Dagens cirka 500 medarbetare ska på kort tid få 150 nya kollegor, allt från systemutvecklare och serverkonsulter till projektledare och IT-managementkonsulter.

Qbranch är ett av Sveriges ledande företag inom drift, outsourcing och konsulttjänster på IT-området. 2007 växte man organiskt med 26 procent och under första kvartalet 2008 med 38 procent. Qbranch är bland annat representerade på den europeiska tillväxtlistan Europe’s 500. Under 2008 planerar Qbranch att anställa cirka 150 nya medarbetare, och inför denna storsatsning valde Qbranch i Stockholm att samarbeta med Poolia.

– Våra tjänster har bara ett fokus: att skapa nöjda kunder genom att få IT att fungera, 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året. För att kunna förverkliga våra strategiska mål behöver vi få in ännu fler nya, duktiga talanger. Vi har valt att samarbeta med Poolia eftersom vi vet att de har gedigen erfarenhet av att rekrytera IT-specialister, säger Stephan Andersson, VD på Qbranch Stockholm AB.

– Det här är ett samarbete som vi på Poolia verkligen ser fram emot. Qbranch har ett starkt arbetsgivarvarumärke, och det i kombination med ett spännande utbud av tjänster tror vi kommer att locka många kvalificerade kandidater, säger Poolia Sveriges VD Susanna Marcus.

Enligt en undersökning av Great Place to Work® är Qbranch en av Sveriges bästa arbetsplatser 2008, och de har även flera år i rad blivit utsedda till ”raket” i Universums undersökning ”FöretagsBarometern” där universitetsstudenter rankar sina ideala arbetsgivare.

För mer information, kontakta: Susanna Marcus, VD Poolia Sverige, tfn: 08 – 555 655 10, mob: 0739 – 44 55 10 Stephan Andersson, VD Qbranch Stockholm, tfn: 08-672 50 00

Qbranch hjälper företag med konsultativa tjänster, serverdrift och fullskalig IT-outsourcing. Du hittar oss i Stockholm, Göteborg och Malmö. I dag är vi ca 500 personer och fick 2008 en bronsplats i ”Sveriges Bästa Arbetsplatser” som publiceras i tidningen Veckans Affärer. Qbranch är sedan 2006 ett hälsodiplomerat företag. Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och teknik. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i sex länder och är noterat på OMX Nordiska Börs i Stockholm.