Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Fredrik Anell ny marknadsdirektör på Poolia

12:00 / 1 February 2008 Poolia Press release

Fredrik Anell har rekryterats som marknadsdirektör till Poolia AB. Han kommer närmast från motsvarande befattning på Mercedes-Benz i Sverige och Danmark.

– Jag är mycket glad att få hit Fredrik som förstärkning i vår ledningsgrupp. Poolia har ett starkt varumärke på den svenska marknaden, men är inte lika känt i övriga länder där vi finns representerade. Fredriks bakgrund från flera internationella koncerner med välkända varumärken gör honom perfekt för det här jobbet, säger Poolias vd och koncernchef Johan Eriksson.

Fredrik Anell har arbetat med marknadsföring och varumärkesfrågor i många år, dels i ledande befattningar inom bland annat Mercedes-Benz, DaimlerChrysler, MalacoLeaf och Carlsberg, dels som managementkonsult i eget bolag.

– Jag ser fram emot att få jobba med ett spännande företag inom tjänstesektorn, som ju är den mest snabbväxande industrin i dagens näringsliv. Poolia är inne i ett intressant läge just nu, med ett starkt koncept på hemmamarknaden och plattformar att bygga vidare på i flera länder. Att jobba koncernövergripande med säljstrategi och marknadsföringsstrategi i kombination skapar mycket goda förutsättningar för den framtida utvecklingen, säger Fredrik Anell.

Fredrik Anell tillträder sin nya befattning den 1 mars. Han kommer att sitta i Poolias koncernledning och rapportera direkt till Johan Eriksson.

För mer information, kontakta: Johan Eriksson, vd och koncernchef Poolia AB, tfn: 08-555 650 60, mob: 0706-16 74 47 Fredrik Anell, mob: 070-508 53 92

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och teknik. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i sex länder och är noterat på OMX Nordiska Börs.