Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Mats Påhlson lämnar Poolia

15:00 / 9 December 2008 Poolia Press release

Mats Påhlson, CFO på Poolia sedan 2004, har sagt upp sin anställning och slutar senast om sex månader. Han kommer då att börja sitt nya jobb som CFO för utbildningskoncernen Academedia.

- Det är alltid tråkigt när medarbetare väljer att gå vidare i sin karriär, men samtidigt vet vi på Poolia hur viktigt det kan vara för den personliga utvecklingen. Jag vill tacka Mats för hans insatser för Poolia och samtidigt önska honom lycka till på sitt nya uppdrag, säger koncernchef Johan Eriksson.

- Efter fyra lärorika och spännande år på Poolia känner jag att det är dags att gå vidare i min karriär. Academedia är inne i en mycket spännande utvecklingsfas på en snabbväxande marknad och det känns mycket inspirerande för mig, säger Mats Påhlson.

Rekrytering av ny CFO har påbörjats.

För vidare information kontakta: Johan Eriksson, VD/Koncernchef, tel 070-616 74 47

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och teknik. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i sex länder och är noterat på OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Show as PDF