Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Åsa Edman Källströmer utsedd till Poolias nya Sverigechef

10:00 / 9 December 2008 Poolia Press release

Åsa Edman Källströmer tillträder tjänsten som VD för Poolia Sverige AB den 1 feb 2009.

Åsa har under 10 år i Poolia skaffat en gedigen erfarenhet från såväl företaget som branschen. Hon kommer närmast från en tjänst som Regionchef för Poolia Stockholm och efterträder Susanna Marcus.

- Jag är jätteglad över att ha fått förtroende att axla detta mycket spännande uppdrag. Poolia har utvecklats till att vara framgångsrik inom bemanning och rekrytering av kvalificerade tjänstemän. Vår utmaning nu är att bli ännu tydligare med vår specialistkompetens i kommunikation till både nya och befintliga kunder. Poolia är ett fantastiskt företag, kombinationen starkt varumärke och alla duktiga kollegor runtomkring i landet gör oss till en verklig utmanare med stor potential i vår bransch, säger Åsa Edman Källströmer.

- Vi är naturligtvis mycket glada att vi så snabbt har lyckats få tag på en mycket bra intern lösning till VD-posten för Poolia Sverige. Åsa har en stark förankring i vårt företag och en lång erfarenhet från branschen. Hon besitter dessutom rätt ledaregenskaper för fortsatt utveckling och ledning av vår verksamhet i Sverige vilket känns mycket tryggt, säger koncernchef Johan Eriksson.

För vidare information kontakta: Johan Eriksson, VD/Koncernchef, tel 070-616 74 47

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och teknik. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i sex länder och är noterat på OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Show as PDF