Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolias Sverigechef slutar

15:00 / 27 November 2008 Poolia Press release

2008-11-27

Susanna Marcus har sagt upp sin anställning som VD för Poolia Sverige AB för att senast om 6 månader börja sitt nya jobb som koncernchef för utbildningsföretaget John Bauer Organization.

– Det är naturligtvis tråkigt att Susanna lämnar oss men samtidigt vill jag önska henne lycka till på sitt nya uppdrag. Poolia Sverige har en stark organisation med många duktiga medarbetare vilket naturligtvis känns tryggt i detta läge, säger koncernchef Johan Eriksson.

– Jag har under mina år på Poolia varit med om en fantastisk utveckling men känner nu efter sju år att det är dags att göra någonting nytt. När jag fick detta spännande erbjudande kände jag att det var en chans som jag inte ville missa, säger Susanna Marcus.

Rekrytering av Susannas efterträdare har påbörjats.

För vidare information kontakta Johan Eriksson, VD/Koncernchef, tel: 070-616 74 47

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och teknik. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i sex länder och är noterat på OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Show as PDF