Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Johan Eriksson ny vd på Poolia

14:00 / 14 June 2007 Poolia Press release

Johan Erikson blir ny vd och koncernchef för bemanningsföretaget Poolia. Han är civilekonom och har en bakgrund inom Securitas, senast som vice vd och global operativ chef för Loomis Cash Handling Services.

– Poolia är ett välkänt varumärke på den svenska marknaden och jag har alltid haft ett gott intryck av bolaget. Det ska bli mycket spännande att få vara med och utveckla framför allt den internationella verksamheten mer, säger Johan Eriksson.

Johan Eriksson har de senaste 15 åren haft många ledande befattningar inom Securitaskoncernen såväl i Sverige som utomlands. Inledningsvis arbetade han inom ekonomi- och finansfunktionen för att sedan bli Sverige-vd för Securitas Värde i slutet på 90-talet. Han har också varit vd för det engelska dotterbolaget, Europachef och senare regionansvarig för Norden, Tyskland och Österrike inom Cash Handling Services.

– Vi är glada att få välkomna Johan Eriksson till Poolia. Hans bakgrund från ett tjänsteföretag och hans långa erfarenhet av att utveckla verksamhet i flera länder är just det som behövs för att ta Poolia ett steg vidare, säger Poolias grundare och styrelseordförande Björn Örås.

Johan Eriksson kommer att tillträda sin tjänst senast den 1 oktober. Foto på Johan Eriksson bifogas.


För mer information, kontakta: Johan Eriksson, mob: 070 – 616 74 47 Björn Örås, styrelseordförande Poolia, tfn: 08 – 54 52 79 97, mob: 070 – 526 79 97

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och teknik. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i fem länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Vi arbetar effektivt och engagerat, med det stora företagets resurser och det lilla företagets närhet till både kunder och kandidater. Se vidare www.poolia.se.

Show as PDF