Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia utser ny chef för verksamheten i Finland

12:38 / 28 May 2007 Poolia Press release

Poolia har utsett Jose Majanen till ny vd för Poolia Finland. – Poolia har ett bra varumärke på den finska marknaden och vår ambition är nu att fortsätta expandera. Vi välkomnar Jose och ser fram emot att vidareutveckla verksamheten i Finland under hans ledning, säger Poolias internationelle chef Björn Wide.

Jose Majanen kommer närmast från Manpower i Finland, där han har arbetat i åtta år, senast som regionchef med ansvar för försäljning och marknadsföring, rekrytering och affärsutveckling. Han är född i Finland och har, efter avslutad examen i ekonomi och sociologi från universitetet i Bremen, arbetat flera år som ansvarig för näringslivskontakter på Finnish Centre for International Mobility.

– Poolia står för hög kvalitet inom uthyrning och rekrytering, och kombinerat med ett stort engagemang blir detta ett starkt erbjudande till marknaden. Jag ser fram emot att få bli en del av Pooliateamet. Nu kommer vi fokusera på att öka Poolias marknadsandelar och stärka varumärket ytterligare gentemot både kunder och kandidater. Det börjar bli brist på kvalificerade kandidater på den finska marknaden, och då är det en fördel att satsa på hög kvalitet på det sätt som Poolia gör, säger Jose Majanen.

– Vi är väldigt glada över rekryteringen av Jose Majanen som vd för Poolia Finland. Han har lång erfarenhet av att leda säljarbete i en nyckelkundsorganisation, och eftersom han också har en bakgrund inom bemanningsbranschen är han rätt person att leda Poolia Finland in i nästa utvecklingsfas, säger Poolias internationelle chef Björn Wide

Jose Majanen tillträder den 9 juli och kommer att rapportera till Björn Wide.


För mer information, kontakta: Björn Wide, internationell chef, tel: 08-555 650 70

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och vård. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i sex länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Vi arbetar effektivt och engagerat, med det stora företagets resurser och det lilla företagets närhet till både kunder och kandidater.

Show as PDF