Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

SAS tar höjd för kommande kompetensbehov

09:51 / 25 April 2007 Poolia Press release

Tecknar tvåårigt avtal med Poolia

SAS har tecknat ett tvåårigt ramavtal med bemanningsföretaget Poolia. Avtalet är rikstäckande och innefattar konsultjänster från flera av Poolias yrkesområden.

Poolia och SAS har tidigare haft samarbetsavtal beträffande bemanningstjänster och SAS väljer nu att teckna ett nytt avtal avseende personalinhyrning. – SAS är en kund som är van att upphandla dessa typer av tjänster och de ställer höga krav på leveransen. Därför känns det extra roligt att vi återigen fått förtroende att leverera konsulter i två år. Det är ett tecken på att de är nöjda med både kompetensen och leveransprocesserna, säger Susanna Marcus, vd Poolia Sverige.

Ramavtalet avser samtliga orter där SAS har kontor och omfattar bemanningstjänster inom flera av Poolias yrkesområden, bland annat ekonomi, bank & finans, kontor, HR, management och juridik. För att säkra leveransen av ytterligare behov står bemanningsföretaget Uniflex som underleverantör.


För mer information, kontakta: Susanna Marcus, vd Poolia Sverige, tfn: 08 – 555 655 10, 0739-44 55 10

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration och IT. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i fem länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Vi arbetar effektivt och engagerat, med det stora företagets resurser och det lilla företagets närhet till både kunder och kandidater.

Show as PDF