Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Förnyat förtroende när Skanska återigen väljer Poolia – förlänger ramavtal i ytterligare två år

12:37 / 17 December 2007 Poolia Press release

Det första ramavtalet mellan Skanska och Poolia avseende uthyrnings- och rekryteringstjänster tecknades redan 2003. Efter fyra år av samarbete väljer nu det ledande byggföretaget att förlänga avtalet, denna gång ytterligare två år. Poolia är en av Skanskas tre leverantörer inom bemanningstjänster.

Avtalet omfattar bemanning och rekrytering av kvalificerade tjänster till samtliga bolag inom Skanskakoncernens svenska verksamheter. – Vårt mål är att erbjuda vår organisation ett fast utbud av bemanning och rekryteringstjänster till ett bra pris, säger Claës-Göran Ekblom, personaldirektör, Skanska Sverige.

Avtalet, som gäller från 1 november 2007 till 31 december 2009, avser kvalificerade tjänster inom tjänstemannasektorn, till exempel ekonomer, personaladministratörer och inköpare. – Att vi får förnyat förtroende är oerhört glädjande. Detta är ett kvitto på att vi vårdar våra kunder på ett bra sätt och att vi håller en hög servicenivå. Samarbetet med Skanska har fungerat mycket bra och nu finns alla möjligheter att stärka relationen ytterligare, säger Susanna Marcus, vd för Poolia Sverige.

Poolia samarbetar med Uniflex i detta avtal för Skanska. Uniflex är nischade mot bemanning inom industri-, lager-, och enklare kontorstjänster.

För mer information, kontakta: Susanna Marcus, vd Poolia Sverige, tfn: 08-555 655 10, mob: 073-944 55 10 Per-Lennart Berg, pressansvarig Skanska Sverige, tfn: 08-504 350 00

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och teknik. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i sex länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Skanska är ett av världens ledande byggföretag med expertis inom byggande, utveckling av kommersiella lokaler, bostäder och projekt i offentlig-privat samverkan. Koncernen har idag 56 000 medarbetare på utvalda hemmamarknader i Europa, USA och Latinamerika. Omsättningen år 2006 uppgick till 126 miljarder kronor.